Zonnebrillen maken de man!

Eigentijdse mannen die van stijl en klasse houden, zorgen ervoor dat ze er van top tot teen verzorgd en modieus bijlopen. Naast stoere jeans, een stijlvolle blouse of t-shirt en vlotte sneakers, hoort een elegante en luxueuze zonnebril tot de standaard uitrusting van de hedendaagse moderne man. Maar welke zonnebrillen zijn van goede kwaliteit en maken het onderscheid als je ze draagt? Hieronder een top vijf zonnebril voor heren, gerangschikt op de beste merken! Welk merk zonnebril voor heren is tegenwoordig populair en waarom eigenlijk?

  1. Dior Homme

Het merk Dior Homme is het vandaag de dag helemaal onder mannen. De verrassende kledinglijn en accessoires van Dior hebben al een lange en imposante geschiedenis, die teruggaat tot 1947. De zonnebrillen van Dior zitten en kijken zeer comfortabel. Daarnaast trekt een Dior Homme zonnebril voor heren op een subtiele manier de aandacht in het straatbeeld. Vooral de unieke ontwerpen van de Motion1, de Blacktie 231s en de 0219S maken als accessoires het verschil met de middenmoot!

  1. Versace

Een zonnebril voor heren van Versace vormt de finishing touch voor de man die er verzorgd en stijlvol bij wil lopen. Versace is een Italiaans merk uit het allerhoogste segment van de modewereld. Opgericht in 1978 door Gianne Versace veroverde de Versace-stijl de wereld. Wanna haves voor mannen die van ultieme klasse en elegantie houden zijn onder meer de modellen VE4335, de VE2156 en de bijzonder unieke VE2183.

  1. Giorgio Armani

Het mode-imperium Giorgio Armani maakt naast alle soorten mode en accessoires ook kwaliteitszonnebrillen voor heren. Vooral elke zonnebril voor heren van Giorgio Armani geldt dat deze zijn gelijke op de markt niet kent qua vormgeving en kwaliteit. Wie van zonnebrillen houdt, maar nog nooit een Giorgio Armani in zijn collectie heeft gehad, mist veel! Zoals de prachtige AR6065J, een evergreen onder de zonnebrillen voor hem, of de fraaie EA4029.

  1. Ray-Ban

Het merk Ray-Ban maakt zonnebrillen die wereldwijd populair zijn en gedragen worden door filmacteurs, sportsterren en mensen die willen laten dat ze van luxueuze topklasse houden. Al sinds 1937 maakt Ray-Ban zonnebrillen, aanvankelijk voor Amerikaanse piloten. In opdracht van de Amerikaanse luchtmacht zorgde het duo Bausch & Lomb ervoor dat de piloten beter zicht kregen doordat de zonnestralen (Ray) uitgebannen (Ban) werden. In 1999 kocht de Italiaanse Luxottica Group Ray-Ban over. Sinds die tijd is het hoofdkantoor van Ray-Ban te vinden in de Noord-Italiaanse plaats Agordo.
Met superieure modellen als de Wayfarer, de Aviator, de Erika en de Folding is Ray-ban erin geslaagd om de tot op heden meest perfecte zonnebrillen voor heren uit de geschiedenis te ontwerpen. Modellen die nu al bewezen hebben dat ze klassiek en tijdloos zijn!

  1. Dolce and Gabbana

Een zonnebril voor heren van Dolce and Gabbana – een superieur Italiaanse merk gevestigd in Milaan – is een van de beste keuzes die je als eigentijdse en modebewuste man kunt maken. Niet voor niets liet de Italiaanse zanger Eros Ramazotti, maar ook de zangeressen Madonna en Kylie Minogue, speciale modelijnen ontwikkelen bij dit modelabel. Elk type zonnebril voor heren van Dolce and Gabbana maakt een man pas echt aantrekkelijk en super sexy. Dolce and Gabbana zonnebrillen vormen dan ook het subtiele sluitstuk van een verzorgd uiterlijk.
Absolute aanraders als unieke zonnebril voor heren zijn het blauwkleurige model DG2169, de strak ontworpen DG2161 en het klassieke model Sicilian Taste. Deze modellen zijn nog maar een kleine greep uit de uitgebreide topcollectie van Dolce and Gabbana.