Vandaag in het nieuws.nl

The North Face is er voor jouw backpacktrip

The North Face

Wat is er echt belangrijk als je gaat backpacken? Juist. Een goede rugtas. Een tas die je zonder veel moeite overal mee naartoe kunt nemen. Dan kom je al snel uit bij The North Face. The North Face is een kleding- en tassenmerk dat juist ontwikkeld is voor het buitenleven. Of je nu een berg gaat beklimmen of een flinke wandeltocht in de natuur gaat maken, The North Face is er voor jou. Maar The North Face is meer dan alleen superfijne tassen. Ook de kleding mag er zeker zijn. Alles toegespitst op het buitenleven, maar ook nog eens supermooi en comfortabel. Dit merk is echt een aanrader!

The North Face is er voor de echte backpacker

Of je nu voor het eerst met een rugtas op pad gaat, of voor de zoveelste keer, als backpacker heb je een goede rugtas nodig. Een tas die behalve ruim, ook nog eens niet te zwaar en toch comfortabel is. The North Face is goed bedacht, juist door de ervaringen die de oprichters hebben opgedaan met het bergbeklimmen. Geloof mij, zij weten waar ze het over hebben. Deze rugzakken zijn ruim en hebben fijne vakken, waar je al je spullen met gemak in mee kunt nemen.

De kleding van The North Face is heel fijn!

Ook over de kleding van The North Face is goed nagedacht. Je wilt immers best een regenjas aan of mee, maar deze moet vooral niet te zwaar zijn en ook zeker niet te lang nat blijven. Hiervoor heeft dit merk echte technologische hoogstandjes uitgehaald. Zo heb je dus een regenjas die goed waterdicht is, maar die je ook gewoon als dun jasje kunt dragen. De jas blijft ademen en zorgt dus niet voor een miniklimaat aan de binnenkant. Je gaat niet extra zweten en dat wat je zweet wordt netjes afgevoerd door de ademende stof. Heel fijn!

The North Face shop je gewoon online

Je kunt natuurlijk naar een outdoorshop gaan om je complete outfit bij elkaar te shoppen, maar is het niet veel fijner om dat gewoon vanuit huis te doen? Je kunt dan iedere keer iets toevoegen aan je boodschappenmandje terwijl je de voorbereidingen voor je reis aan het doen bent. The North Face is prima online te bestellen en zo heb je de volgende dag al je complete bestelling in huis. Je kunt dan direct gaan passen of alles dat je hebt besteld ook daadwerkelijk in de rugzak past.

Exit mobile version