Vandaag in het nieuws.nl

Nubikk Heren schoenen: nu nieuws, morgen ook

Nubikk Heren schoenen

Nubikk Heren schoenen timmert aan de weg. Het jonge en trendy merk is vandaag in het nieuws, maar het zal ook zeker een rol spelen in het nieuws van morgen. In dit merk wil je lopen en opvallen. In grote vaart verovert dit merk, met roots in Nederland, de buitenlandse markt. Hoe ze dat doen? Nou, heel simpel. De ontwerpers achter dit merk halen hun inspiratie gewoon van de straat. Precies! Dezelfde straat waar jij ook loopt en dezelfde straat waar van alles gebeurt. Geen wonder dat Nubikk Heren schoenen zo goed bij je passen!

Nubikk Heren schoenen: meteen in het nieuws!

Nubikk Heren schoenen komen dus van oorsprong  van Nederlandse bodem. Uit Waalwijk om precies te zijn. Nubikk viel meteen al op en in 2014 wonnen ze een Zilveren Schoen voor het snelst opkomende nieuwe merk. Over in het nieuws komen gesproken! Die prijs was ook niet echt verbazingwekkend want het merk staat voor een relaxed, stijlvol en comfortabel leven en dat dragen de Nubikk Heren schoenen dan ook allemaal uit. Ze hebben een tijdloos design waardoor ze makkelijk passen bij elke garderobe. Dat is waarom het merk ook in België en Duitsland populair is. En voor toekomstig nieuws richten ze de pijlen natuurlijk ook graag op andere landen. Want Nubikk is nog lang niet klaar met zijn opmars.

Gewoon een goede schoen met draagcomfort

Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig om te weten, maar uiteindelijk draait het om het product. In dit geval de schoen. Want die moet gewoon lekker zitten, klaar. En als hij daarnaast nog een beetje hip, trendy en mooi oogt dan is dat zeker een pré. Gelukkig staat bij Nubikk Heren schoenen voorop. Je moet natuurlijk vaak voor langere tijd met schoenen doen en soms moet je lange dagen erop lopen. Het is daarom erg belangrijk dat je echt de tijd vindt om de juiste schoenen te vinden. Nubikk Heren schoenen geven je een ruim aanbod en de keuze is groot. Zelf kun je echter ook op een aantal zaken letten om het draagcomfort nog meer te verbeteren. Koop je schoenen aan het eind van de dag. Dan zijn je voeten wat dikker en ook dan moeten ze lekker zitten. Pas ook altijd beide schoenen. Mensenvoeten zijn nu eenmaal meestal niet altijd gelijk. Het is belangrijk dat je bij beide voeten weet dat de schoenen goed zitten. Koop vervolgens de schoenen die het lekkerste zitten aan je langste voet.

Op naar de toekomst

Zo, jij kan aan de wandel met je nieuwe Nubikk schoenen. En Nubikk zelf? Die timmeren nog wel even verder aan de weg. Je zal vast nog wel eens wat van ze gaan horen!

 

 

Exit mobile version