Vandaag in het nieuws.nl

Mooie kleding nodig? Raadpleeg Reinders!

Het laatste nieuws: het is soms vet moeilijk om de juiste toevoegingen te vinden aan je garderobe. Vooral in de zomer kan dit erg lastig zijn. In de winter kan je nog met laagjes werken en texturen combineren voor een mooie look, maar in de zomer moet het in een keer raak zijn. Gelukkig zijn er een aantal merken waar jij vast wel kan vinden wat je zoekt. Een daarvan is Reinders.

Een stukje geschiedenis

Het Nederlandse modelabel werd in 2015 opgericht door tweelingzussen en modeliefhebbers Julie en Marie Reinders. De eerste collectie werd meteen een succes in Nederland; kleding zoals die van hen was nog niet eerder gezien in ons kleine kikkerlandje. Ze staan bekend om wat ze noemen ‘knitwear-style’ en proberen met hun kleding het gat te dichten tussen high fashion en streetwear.

Reinders 101

De ‘knitwear-style’ zie je vooral in de textuur van de kleding. Je kan de verschillende draden van de kleding goed zien zitten, hierdoor lijkt het alsof alles met de hand gehaakt of gebreid is. Het geeft de kleding een rustiek randje. Ook maakt het de kleding zacht en van hoge kwaliteit. De kleding zit blijkbaar heerlijk, dit komt waarschijnlijk ook door het grootschalig gebruikt van zachte materialen. Reinders werkt vooral met felle kleuren, maar ook voor de mensen die liever zwart of beige dragen is er zeker wat te vinden. De ontwerpzussen zijn ook niet bang om hun logo als grafisch design te gebruiken op hun kleding.

Er is ook een kledinglijn voor kinderen gemaakt, ‘voor de kleine fashionista’s’. Bijna alle kleding van Reinders is hiervoor kleiner gemaakt en dus nu ook geschikt voor kinderen. Mocht je dus willen matchen met je kind of kleine zusje of broertje? Dat kan!

Hopelijk maakt de kleding van Reinders het zoeken naar nieuwe stukken voor je garderobe iets makkelijker. Het is niet voor iedereen, maar wie weet vindt jij het prachtig! Ga ervoor!

Mobiele versie afsluiten